Συμμετοχή στην 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ΕλλάδοςΣυμμετοχή στην 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ΕλλάδοςΣυμμετοχή στην 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Ο Όμιλός μας, με την για πρώτη φορά, μεταφορά δια θαλάσσης της φλόγας του Εθελοντή Αιμοδότη  συμμετείχε στην 11η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος μεταφέροντας την φλόγα του Εθελοντή Αιμοδότη την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 από την Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας στην Αίγινα. Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 μαζί με τον Πρόεδρο της Ναυταθλητικής Μαρίνας του Δήμου Καλλιθέας Κο Μαργωμένο Γεώργιο και την Γ. Γραμματέα της Π.ΟΣ.Ε.Α Κα Αθηνά Εξάρχου παραλάβαμε τη φλόγα από τη Μαρίνα Φλοίσβου για να την παραδώσουμε στις δημοτικές αρχές του Δήμου Καλλιθέας στη Μαρίνα Καλλιθέας.  Ακολούθησε γιορτή στην πλατεία Δαβάκη και ομιλίες του Κου Δημάρχου Κων/νου Ασκούνη και της Κας Αθηνάς Εξάρχου.
Η συμμετοχή των μελών του Ο.Φ.Σ.Ε για δεύτερη φορά σε λαμπαδηδρομία, οι ετήσιες αποστολές   <<Ζωή στους Βράχους του Αιγαίου>>, η εθελοντική αιμοδοσία που ακολουθεί και άλλες πρωτοβουλίες έχουν στόχο την ανάδειξη και προβολή κοινωνικών προβλημάτων και προβληματισμών.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ