ΚΑΡΥΣΤΟΣ Οκτώβριος 2011

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο πρόγραμμα εκδρομών του ομίλου μας το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου που είχε προορισμό το όρος Οχη στη Ν.Εύβοια και ορμητήριο την όμορφη Κάρυστο. Ορεινές εικόνες με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου, πανέμορφες παραλίες και στην άκρη στον Κάβο Ντόρο ( 38.09 – 24.35 ) το γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Γρηγορίου να αγναντεύει στο βάθος τα Ψαρά.
ΚΑΒΟ ΝΤΟΡΟ
Την Παρασκευή επισκεφθήκαμε το Castello Rosso ( 38.02 – 24.25) με την καταπληκτική θέα στην πόλη της Καρύστου, το οινοποιείο Mondifolio όπου δοκιμάσαμε τοπικά κρασιά καθώς και το περιβαντολογικό μουσείο όπου έγινε ξενάγηση και παρουσίαση της χλωρίδας, της πανίδας και της ιστορίας της Ν.Εύβοιας.
Σύντροφος και οδηγός στις ορεινές εξορμήσεις στο όρος Οχη, στα ανατολικά παράλια ( παραλία Καλλιανών 38.08 – 24.28 ) αλλά και στα ταξίδια γεύσεων ο όμιλος 4χ4 Καρύστου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την συνεισφορά του. Όλα τα παιδιά του ομίλου 4χ4 Καρύστου βοηθούν στη διατήρηση του οικοσυστήματος, προσέχουν το περιβάλλον και δείχνουν στους επισκέπτες την αγάπη τους για τον τόπο τους.

ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ

* Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Κο Νίκο Λαγονικο που χωρίς κανέναν ενδιασμό διέθεσε το χρόνο του για την ξενάγηση μας.