ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΣΚΑΦΩΝ

Σύμφωνα με τον Ν. 3842/2010 και την ΠΟΛ. 1135/04-10-2010 προβλέπεται η κατάθεση της άδειας εκτέλεσης πλόων έτσι ώστε η ετήσια αντικειμενική δαπάνη, σε περίπτωση ακινησίας, να περιορίζεται κατά τόσα δωδέκατα όσοι και οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Την Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση (pdf) – Υπόδειγμα 3 που απαιτείται μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Υ.Γ Προβλέπεται μία και μόνο βεβαίωση ακινησίας ανά έτος όπου θα αναγράφονται οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 αφορά το έγγραφο – βεβαίωση που δίνουν οι κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για φορολογική χρήση. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΚΑΙ της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων (άρση ακινησίας). Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΧΩΡΙΣ την παραλαβή της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Για την παραλαβή της βεβαίωσης ακινησίας πρέπει να πληρωθεί παράβολο υπέρ ΕΛΟΑΝ στο λιμεναρχείο που βεβαιώνει την ακινησία. Το ποσό εξαρτάται από το μήκος του σκάφους δηλ. έως 7.00 μέτρα 10,00 ευρώ, από 7,01 έως 15,00 μέτρα 20,00 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Ν. 3842/2010 και την ΠΟΛ. 1135/04-10-2010 προβλέπεται η κατάθεση της άδειας εκτέλεσης πλόων έτσι ώστε η ετήσια αντικειμενική δαπάνη, σε περίπτωση ακινησίας, να περιορίζεται κατά τόσα δωδέκατα όσοι και οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Την Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση (pdf) – Υπόδειγμα 3 που απαιτείται μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Υ.Γ Προβλέπεται μία και μόνο βεβαίωση ακινησίας ανά έτος όπου θα αναγράφονται οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 αφορά το έγγραφο – βεβαίωση που δίνουν οι κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για φορολογική χρήση. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΚΑΙ της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων (άρση ακινησίας). Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΧΩΡΙΣ την παραλαβή της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Για την παραλαβή της βεβαίωσης ακινησίας πρέπει να πληρωθεί παράβολο υπέρ ΕΛΟΑΝ στο Λιμεναρχείο που την εκδίδει. Το ποσό εξαρτάται από το μήκος του σκάφους δηλ. έως 7.00 μέτρα 10,00 ευρώ, έως 15,00 μέτρα 20,00 ευρώ. Όσοι από τα μέλη του Ο.Φ.Σ.Ε έχουν καταθέσει την Άδεια Εκτέλεσης Πλόων στο λιμεναρχείο Λαυρίου και επιθυμούν την Βεβαίωση Ακινησίας, μπορούν να προσκομίσουν στο εντευκτήριό μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/4/2012: α) την διπλότυπη απόδειξη των 10,00 ή 20,00 ευρώ, β) Υπεύθυνη Δήλωση-Εξουσιοδότηση και γ) τρία (3) ευρώ και το Δ.Σ θα φροντίσει για την ομαδοποιημένη παραλαβή τους.

Σύμφωνα με τον Ν. 3842/2010 και την ΠΟΛ. 1135/04-10-2010 προβλέπεται η κατάθεση της άδειας εκτέλεσης πλόων έτσι ώστε η ετήσια αντικειμενική δαπάνη, σε περίπτωση ακινησίας, να περιορίζεται κατά τόσα δωδέκατα όσοι και οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Την Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση (pdf) – Υπόδειγμα 3 που απαιτείται μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Υ.Γ Προβλέπεται μία και μόνο βεβαίωση ακινησίας ανά έτος όπου θα αναγράφονται οι μήνες ακινησίας του σκάφους. Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2 αφορά το έγγραφο – βεβαίωση που δίνουν οι κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για φορολογική χρήση. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 4 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΚΑΙ της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων (άρση ακινησίας). Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 5 αφορά την παραλαβή της βεβαίωσης ΧΩΡΙΣ την παραλαβή της Αδειας Εκτέλεσης Πλόων. Μπορείτε να την κατεβάσετε  ΕΔΩ Για την παραλαβή της βεβαίωσης ακινησίας πρέπει να πληρωθεί παράβολο υπέρ ΕΛΟΑΝ στο Λιμεναρχείο που την εκδίδει. Το ποσό εξαρτάται από το μήκος του σκάφους δηλ. έως 7.00 μέτρα 10,00 ευρώ, από 7,01 έως 15,00 μέτρα 20,00 ευρώ.